måndag 3 september 2012

Transalpine-run dag 3: In i dimman

Kitzbuhel-Neukirchen am GrossVenediger. 46km 2258hm.

I morse funderade vi på vad vi höll på med. Gå upp kl5 med värkande kroppar för att starta kl7, då vi istället kunde ha lugnt sovit ut och ätit en lysande frukost på hotell Tiefenbrunner.

Johans knä pajade direkt. Dvs innan start. Elins vad var något bättre men inte bra. Dagen kännetecknades alltså av knaprande av diverse smärtstillande. Slutstälningen blev 3 Alvedon var toppad med varsin naproxen/diklofenak.

Efter den brutala öppningen uppför Hahnenkamm sprang vi ner på andra sidan i en dal som vi sedan följde. Snabb sträcka på väg och några hundra höjdmeter nedstigning.

Dagens andra backe var ca 600hm upp på Stangenjoch, därefter skulle vi följa en kam. Ruttmeister Hårde Wolfgang hade återigen utlovat wunderschönen aussicht och återigen var det dimma. Stigen var dock jättefin att springa. Hård och lagom stenig.

Nedstigningen mot Neukirchen var dock inte att leka med. 1100hm längs steniga stigar gör spagetti av de flesta lår. Johans knä hade dessutom inte fått tillräckligt med Alvedon och tyckte backen var skit. Gjorde följaktligen svinont.

Nu hade vi ju pinnat på rätt bra. Vi kände inte riktigt igen dem vi sprang med och vi lyckades ta oss in på 33. plats. Det betyder att vi är startgrupp B i morgon. Lycka!

I morgon ja... Vi ska upp i en dal passera ett 2700m pass och springa ner i en annan dal. Sen är vi i Italien. Ganska enkelt. Om nu inte Hårde Wolfgang hittar på några omvägar med wunderschönen aussicht...



5 kommentarer:

  1. Oj oj, vet era föräldrar verkligen vad ni håller på med för strapatser, låter inte bra det där. Får nog ta o ringa moster marianne. Ja menar ni är ju bara 30+ 30 - el likn! Men å andra sidan SNYGGT JOBBAT O LYCKA TILL M FORTSÄTTNINGEN! Hälsn Ancie!

    SvaraRadera
  2. Stenhårt jobbat!!! Skickar all kraft jag har över efter simträningen i Västerås. Kämpa på och krya på er!!!

    SvaraRadera
  3. Grymt jobbat! Tänker på er. Kram

    SvaraRadera
  4. Ni är galna ;-). Hoppas knän o kroppar håller o att dimman snart lättar. Team Tallkrogen hejar på er!

    SvaraRadera